Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2003, φτιάχνοντας το πρώτο μαγαζί στην περιοχή του Ψυρρή. Μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια δημιουργήθηκαν τα πρώτα δέκα καταστήματα, ενώ το παρασκευαστήριο που βρισκόταν στην περιοχή του Ψυρρή, μετακομίζει στην περιοχή της Καλλιθέας. Με την πάροδο του χρόνου και καθώς τα καταστήματα άρχισαν να πληθαίνουν η εταιρία μετακομίζει στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη στον Ρέντη, έχοντας κατασκευάσει ένα μεγάλο παρασκευαστήριο παραγωγής παγωτού gelato, τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών υγειονομικών προδιαγραφών. Σήμερα η εταιρία απαριθμεί 27 καταστήματα εκ των οποίων τα 12 είναι ιδιόκτητα.

Η ποιότητα υπηρεσιών, η τεχνογνωσία του αντικειμένου καθώς και η αποδεδειγμένη κερδοφόρα επένδυση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνει το concept της ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ να ξεχωρίζει.

Το concept ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ προσφέρει στους συνεργάτες της την βέλτιστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών με την καλύτερη οικονομική προσφορά. Η «μαμά» εταιρία, κάνοντας συνέχεια προσπάθειες και έρευνα της παγκόσμιας αγοράς, φροντίζει τους συνεργάτες της, προμηθεύοντάς τους τα καλύτερα προϊόντα (γιατί η ποιότητα είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται) σε ασυναγώνιστες τιμές. Με τον τρόπο αυτό έχει καταφέρει να κατεβάσει το foodcost στο 21%, ενώ για κάθε νέα επιχείρηση μετά το breakeven το κέρδος να αγγίζει το 50%. Ουσιαστικά παρέχουμε ένα «φθηνό» προϊόν, ευρείας κατανάλωσης μιας και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε όλα τα «βαλάντια», με το ελάχιστο παραγωγικό κόστος.

Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και την οργάνωση καθώς και την υποστήριξη που παρέχει η εταιρία στον υποψήφιο franchisee, ώστε άφοβα να της εμπιστευτεί το κεφάλαιό του για μια επιτυχημένη επένδυση.

Η μαμά εταιρία στηρίζει τους υποψήφιους franchisee από την πρώτη στιγμή που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία ενός καταστήματος ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ.

Τους καθοδηγεί στην εξεύρεση του κατάλληλου καταστήματος, επιβλέπει στην κατασκευή του ή αν θέλει μπορεί να του το παραδώσει «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ», ενώ ταυτόχρονα τον μυεί στα μυστικά της παραγωγής του παγωτού. Παρέχεται εκπαίδευση στον ίδιο και στο προσωπικό του, πριν αλλά και μετά την έναρξη της επιχείρησής του.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρα ίδρυσης: Ελλάδα
Χρονολογία : 2003

Αριθμός καταστημάτων: 27 (12 ιδιόκτητα)

Εκτιμώμενο κόστος δημιουργίας καταστήματος: 30τ.μ.-50τ.μ. αξία 65000 ευρω
και από 60 τ.μ εως 150τ.μ εκτιμωμενο κοστος 100.000-200.000 ευρώ

Entry fee:10.000 ευρω
Ποσοστά επι του τζιρου 0%

Αρχικό ποσό δικαιόχρησης : 0,00 ΧΩΡΙΣ

Διαρκή δικαιώματα: 0,00 ΧΩΡΙΣ

Διαφημιστική συμμετοχή: 30% η «μαμά» εταιρία, το υπόλοιπο στα καταστήματα βάση τζίρου.

Υπεύθυνος franchise: κος Βαγγέλης Πανάγος

Φόρμα επικοινωνίας:

*

*
*

* Aπαραίτητα πεδία
To email αποστέλεται ...

Ευχαριστούμε. Το email σας εστάλη. Θα επικκοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.